Diari La Veu del País Valencià
Els representants polítics valencians continuen animant a votar

RedactaVeu / EP / València

A hores d’ara la gran majoria dels representants polítics valencians han exercit ja el seu dret a vot en els respectius col·legis electorals. És el cas de Joan Baldoví, número 1 per València de la coalició A La Valenciana, que ha votat al seu municipi a Sueca i s’ha expressat així a través del seu perfil de Twitter: “Amb tota la il·lusió del món i amb el ferm convenciment que junts farem un govern”. La número 2 d’aquesta mateixa coalició i circumscripció, Àngela Ballester, ha efectuat el seu vot a Bellreguard a la Casa de Cultura i ha aprofitat les xarxes per contar com ella ha anat “a votar amb il·lusió i amb un somriure”, perquè tal com continua dient “el futur està hui en les nostres mans”.

Àngela Ballester. Foto: Twitter Àngela Ballester.

La cap de llista per Alacant d’A La Valenciana, Rita Bosaho ha acudit a votar a la capital d’aquesta circumscripció a l’antic col·legi Antonio Ramos Carratalà i també ha insistit amb el vot i el somriure, ja que ha publicat al seu perfil de Twitter: “Amb el somriure d’un país i la força de la gent, fem història per a rescatar l’alegria”.

Rita Bosaho. Foto: Twitter Rita Bosaho.

També la coportaveu de Compromís i vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra ha votat ja, en aquest cas a Riba-roja de Túria, al col·legi Eres Altes i ha aprofitar per expressar-se així: “Votant en família per un govern de la gent i per a la gent que defense els interessos de valencians i valencianes”, segons es pot llegir al seu Twitter.

Mónica Oltra. Foto: Twitter Mónica Oltra.

Per la seua banda, la cap de llista al congrés del PSPV per València, Ana Botella, ha votat a l’Escola Oficial d’Idiomes de València on ha explicat que hui és “un dia important, un dia especial, és un dia de decisió i decisiu per a tots els espanyols i espanyoles”, per això la socialista ha animat els electors a votar, perquè “cada vot és important”. A més, ha insistit en “animar a tots els valencians i valencianes que s’acosten a votar perquè les coses poden canviar, poden millorar i és una gran oportunitat la que s’obri hui”. També ha reconegut la tasca de la gent que un dia com aquest fa possible que tot transcórrega amb normalitat. Per últim, Botella ha explicat que “hem madurat, hem aprés una gran lliçó i de veritat que confie que siga ja un canvi per a millor i siguen les definitives fins als pròxims quatre anys”.

Ana Botella. Foto: Telegram PSVP.

Finalment, l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha votat aquest diumenge al col·legi Blasco Ibáñez de la ciutat, on ha fet una crida a la participació en aquestes eleccions estatals perquè “no sols suposa exercir el dret al vot, un dret essencial en una democràcia, sinó també decidir quin futur volem”, ha afirmat Marco. L’edil ha defensat que “la millor enquesta és l’escrutini del vot” i s’ha mostrat confiada en el fet que el PSOE isca reforçat i siga el partit més votat”.

Amparo Marco. Foto: PSPV.

Comparteix

Icona de pantalla completa