El videojoc valencià tindrà un espai propi a la Fira Barcelona Games World

La Fira Barcelona Games World se celebrarà del 6 al 9 d'octubre de 2016
27 juny 2016 01:00h
RedactaVeu / València

La Generalitat Valenciana, a través de la sotsdirecció de l’IVAC de l'Institut Valencià de Cultura i la Fundació InnDEA de l'Ajuntament de València, ha obert una convocatòria per a la participació de les empreses del sector de la creació digital en un espai únic de la Fira Barcelona Games World 2016. A aquest estand podran incorporar-se també escoles de formació i associacions professionals del sector. La convocatòria de l'IVAC s'emmarca dins del Pla Valencià d'Internacionalització de les Indústries Culturals i Creatives que promouen la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport i la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Barcelona Games World és l'esdeveniment de creació digital i videojocs on els jugadors i influenciadors del joc, “isports” i tecnologies multimèdia es donaran cita per presentar als professionals i aficionats les novetats i tendències del sector. És per això que, atenent els principals eixos d'internacionalització del Pla Estratègic Cultural Fes Cultura, s'ha dissenyat aquesta convocatòria per al sector valencià de la creació digital.


L'Institut Valencià de Cultura posarà a la disposició dels participants seleccionats un espai al seu estand, que tindrà entre 4 i 6 metres quadrats i estarà dotat de mostrador retolat, taules de treball i cadires per a la difusió de l'espai expositiu. Barcelona Games World se celebra en la Fira de Barcelona (recinte Montjuïc) del 6 al 9 d'octubre de 2016.


En aquesta convocatòria, podran participar empreses creadores de productes digitals vinculades al contingut de la Fira i escoles de formació i associacions professionals del sector de creació digital. Les sol·licituds podran presentar-se fins al 15 de juliol de 2016 en el Registre d'Entrada del Institut Valencià de Cultura (plaça de Viriat, s/n. València) o en l'adreça electrònica. 
next