‘Part de l'electorat està al centre’ i ‘no ha vist amb bons ulls la unió Podemos-IU’

28 juny 2016 01:00h

Europa press / València.

La vicepresidenta de la Generalitat i coportaveu de Compromís, Mónica Oltra, ha assenyalat que part de l'electorat que "està més en la centralitat del tauler no ha vist amb bons ulls" la confluència entre Podemos i Izquierda Unida que, al País Valencià, es presentava sota la fórmula d’A la valenciana.

Oltra, en una entrevista a la Cadena Ser, aquest dilluns, a la pregunta de ‘per què creu que no ha augmentat el nombre de vots en la coalició entre Podemos i IU’, ha respost que "en matemàtiques dos més dos són quatre", però "en política, a vegades, dos més dos són tres i, a vegades, cinc".

"Al final l'electorat, que és plural, es posiciona en unes determinades coordinades", ha manifestat la dirigent de Compromís, que ha afegit que "hi ha part de l'electorat que està més en la centralitat del tauler que no ha vist amb bons ulls" la confluència.

Així mateix, ha manifestat que en Compromís "cobrim un ampli espectre de l'electorat al qual, probablement, amb determinades confluències, no s'arriba igual", una circumstància que "haurem d'analitzar amb calma", ha subratllat.


 
next