Francisco torna a injuriar greument Mónica Oltra

El cantant alcoià qualifica la vicepresidenta de la Generalitat de “catalanista”, “escòria”, “descerebrada”, “mal nascuda” i “incòmoda de veure” a la seua pàgina de Facebook “per atrevir-se a criticar la decisió d’un país”.
29 juny 2016 01:00h
Francisco.
L. Part / València

El cantant Francisco ha tornat a carregar, a primera hora d'aquest dimecres, i de quina manera, contra la consellera d’Igualtat i vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra. Ho ha fet amb un breu text, però replet d’insults, publicat a la seua pàgina de Facebook i que acompanya amb una foto de la coportaveu de Compromís.

En concret, el text, escrit en castellà −com a ‘bon espanyol’−, i que aquesta vesprada ha esborrat per als qui no són amics seus a les xarxes, resa així: “Pregúntese, ‘usted’ catalanista, alemana, descerebrada, inculta, mal nacida, incomoda de ver, anti española, anti valenciana, anti constitucional, y te atreves a criticar la decisión de un país, España?” (sic)

Tot seguit, el cantant titlla, també sense nomenar-los explícitament, els seus socis −de Podem i EUPV− de la coalició electoral ‘A la Valenciana’ de “fumetas, golfos, okupas, imbéciles i ignorantes” per rematar la seua “obra” −vexatòria− qualificant Oltra d’“escoria” i recomanar-li “pollardón y pichicilina”, ja que diu, això li passa pel “bajón de la medicación que se fuma y mete” (sic).

L’últim missatge de l’autoproclamat cantant melòdic, que tal com apuntava el periodista Sergi Tarín “no és precisament ni musicalitat ni harmonia el que destil·la quant seu davant l’ordinador”, constitueix un clar delicte d’injúries pel rosari d’insults i ofenses propinades a Mónica Oltra, que supera les que ja li va dedicar recentment en qualificar-la de “delinqüent” i “vicepresidenta de la escoria”.

La flama que aquesta volta ha “encès” al cantant nascut el 1959 a la capital de l’Alcoià amb aquest nou rosari de desqualificacions han sigut les declaracions d’Oltra del passat dilluns en què, davant la victòria del PP en les eleccions del 26J, la líder d’Iniciativa es preguntava “per què encara els ciutadans voten presumptes delinqüents”. Unes declaracions que provocaren la reacció de la líder del PP valencià, Isabel Bonig, qui va exigir una disculpa, a la qual cosa Oltra ha respost que no té el perquè de retractar-se perquè, al seu parer, el que resulta reialment dolorós i que mereix una reflexió és el fet que de nou hi hauran polítics imputats −del PP− als escons del Congrés a punt de constituir-se.
 

 

En suma, el cantant Francisco torna a fer de les seues −augmentant la intensitat dels insults− i de pas a encendre els seus milers de seguidors a les xarxes socials, els missatges dels quals també són per a sucar pa. La incògnita és saber si aquesta vegada, a la fi, algú −per Mónica Oltra− li pararà el peus interposant una ben merescuda denuncia, o bé optarà per ignorar les greus desqualificacions d’aquest personatge desmillorat que falta al respecte als seus adversaris polítics cada vegada que seu davant l’ordinador. 


 
next