Diari La Veu del País Valencià
Alacant fregarà el 100% d’ocupació amb el Campionat de Sincronitzada
RedactaVeu / Alacant

Alacant fregarà, aquest cap de setmana, el ple en les seues places hoteleres gràcies a la celebració de dos esdeveniments esportius que atrauran un nombrós públic internacional.

Així, el Torneig Infantes de Natació Sincronitzada, que tindrà lloc en les Piscines Municipals del ‘Monte Tossal José Antonio Chicoy’, des de hui i fins al pròxim 3 de juliol, atraurà prop de 2.000 persones, entre esportistes, acompanyants i organització, procedents de més de 13 països de tots els continents. Per la seua banda, la platja de Sant Joan acollirà la 19 edició de l’Open Alacant de Futvòlei, que s’inclou dins del 24è Circuit Nacional de Futvòlei i que atraurà més de 200 persones, segons fonts municipals.

Acte de presentació. Foto: Ajuntament d’Alacant.

Segons l’Ajuntament d’Alacant, aquest tipus d’accions tornen a acreditar la línia estratègica plantejada des del Patronat Municipal de Turisme d’apostar per importants esdeveniments esportius per a desestacionalizar el sector i completar l’oferta de sol i platja.

En aquest sentit, la regidora de Turisme i Esports, Eva Montesinos, ha qualificat d’un “gran èxit” que Alacant estiga aconseguint atraure aquest tipus de competicions, ja que, apunta, el turisme esportiu i el turisme MICE (Meetings, Incentives, Conventions and Exhibitions) permeten aconseguir bons índexs d’ocupació hotelera durant tot l’any i, en aquest cas, “com que ens trobem en temporada alta, ens permeten omplir els nostres hotels”, ha explicat.

Gemma Mengual i Ona Carbonell

La competició de natació sincronitzada suposa l’últim control competitiu abans dels Jocs Olímpics de Rio, per als quals ja estan classificats 11 duos, entre els quals es troben l’espanyol compost per Gemma Mengual i Ona Carbonell, que competiran aquest cap de setmana a Alacant. L’entrada és gratuïta.

Comparteix

Icona de pantalla completa