Diari La Veu del País Valencià
Compromís aconsegueix que Moncofa compte amb una platja naturista

RedactaVeu / Moncofa

El grup municipal de Compromís per Moncofa (Plana Baixa) ha estat treballant des de l’anterior legislatura perquè el municipi poguera disposar d’una platja naturista, cosa que era una demanda veïnal.

Segons ha explicat el portaveu de la coalició, Joan B. Vilar, “va ser en l’anterior legislatura quan Compromís va presentar una proposta perquè Moncofa sol·licitara els permisos, a Costes, per a crear una platja naturista”.

Vilar ha subratllat que “la iniciativa va nàixer dels veïns i la van fer arribar al nostre col·lectiu. El nostre treball suposa escoltar les reivindicacions i les necessitats dels veïns del nostre poble i, per això, prenguérem nota i proposàrem i férem que començaren els tràmits”.

Compromís va remetre a la Direcció General de Costes tota la documentació sobre aquest tram de la platja i el projecte que es volia fer.

El portaveu de Compromís per Moncofa ha detallat que la platja està situada en un tram de 200 metres de la denominada platja de Beniesma (Belcaire Sud).

El regidor ha explicat que es va triar aquesta ubicació per ser un lloc apartat “i també per les característiques de la zona, ja que es troba al costat del riu i és un lloc discret, però està prop del nucli poblacional perquè els banyistes puguen acudir a menjar, sopar o comprar en les platges de Moncofa”.

El portaveu de Compromís també ha volgut agrair el suport de les associacions veïnals “i donar l’enhorabona als veïns de Moncofa pertanyents a l’Associació Naturista del Camp de Morvedre” que han sigut els principals promotors de la iniciativa.

“Fa dues setmanes que es van concloure els últims treballs de senyalització i Moncofa, per fi, ja compta amb una platja naturista”, ha manifestat Vilar.

Comparteix

Icona de pantalla completa