Diari La Veu del País Valencià
Les plaques de gel obliguen a circular amb cadenes en 9 carreteres
Europa Press / Castelló

Així, cal circular amb cadenes en la CV-125, a l’altura de Cinctorres; la CV-126, a Vilafranca; la CV-111, entre Morella i Vallibona; i la CV-105, a l’altura de Ballestar, a la comarca els Ports; i en la CV-106, en Fredes; la CV-207 i CV-209, en Pina; i la CV-1270 en l’Avellà, en les Alt Maestrat i Alt Palància. A més, cal circular amb precaució en la CV-166, entre Benassal i Culla.

Tres brigades d’emergència de la Generalitat Valenciana i tres dotacions de bombers dels parcs de Morella i Benassal han estat mobilitzats des de primeres hores d’aquest dilluns, tot i que no han hagut d’intervenir, ja que ja no queda neu ni a les carreteres ni en els accessos a les poblacions i masies.

El Consorci de Bombers sí va actuar durant la jornada de diumenge en la neteja de vials. Es van mobilitzar un total de 45 efectius i 15 vehicles, 7 d’aquests, llevaneu. A més de la neteja de carreteres, les dotacions van ajudar cinc vehicles que, després de eixir de la via, es van quedar atrapats en cunetes o voreres a Fredes, Vilafranca i Ares.

Comparteix

Icona de pantalla completa