Diari La Veu del País Valencià
Albert Furió, nou secretari comarcal del Bloc Ribera Alta

Xavier Pérez / Alzira.

Més de 100 militants del Bloc participaren anit en el Congrés Comarcal de la Ribera Alta on es va elegir com a nou secretari general el jove alzireny i regidor d’Hisenda de l’Ajuntament d’Alzira, Albert Furió, amb una candidatura única que va obtindre el 74% dels suports. Al congrés va assistir Rafa Carbonell, nou portaveu del Bloc Nacionalista Valencià.

La nova Executiva està composta pel secretari comarcal: Albert Furió; secretària d’Organització: Amparo Santonja (Benifaió); secretari de Finances: Josep Mur (Carlet); secretària de Política Municipal: Maria Josep Cortés (Manuel); secretària de Formació: Ariadna Sanchis (Alcàntera de Xúquer); secretari de Comunicació: Natxo Escandell (Carcaixent); secretari d’Implantació: Xus Olaso (Carcaixent); secretari d’Acció Electoral: Ferran Barberá (Guadassuar).

En aquest congrés el ja exsecretari general Rafa Oliver va fer un balanç “molt positiu” d’aquests últims quatre anys i el “gran èxit electoral de les eleccions municipals i autonòmiques”.

Per la seua banda, el nou secretari general, Albert Furió, explicà que el seu projecte passa per “impulsar i donar suports als regidors, tant si estan governant o en l’oposició, impulsar les sectorials i tenir més presència en xarxes socials i mitjans de comunicació”.

Per altra banda, també va insistir en “vertebrar la comarca per a resoldre problemes com els incendis forestals, la sanitat o el Xúquer”, a banda de “crear una plataforma de comunicació comarcal”.

Nova executiva comarcal del Bloc. Foto: laveupv

Comparteix

Icona de pantalla completa