Diari La Veu del País Valencià
Aspencat, plat fort del dijous per a celebrar els 10 anys d’història del Feslloch
RedactaVeu / Benlloch

La Plana Alta acull la 10a edició del Festival de Música en Valencià organitzat per l’Ajuntament de Benlloch (la Plana Alta), Escola Valenciana i l’Associació Cultural El Pitxurull. Com hem anat informant des d’aquest diari, arran del festival i concretament sobre l’efemèride que celebra enguany, aquesta 10a edició comptarà amb un nou escenari, millores estructurals i cobertura radiofònica les 24 hores com a part de les millores que l’organització ha implementat al festival de referència de música en valencià.

L’escenari Ovidi i lEescenari Escarbat, juntament amb l’Auditori de Benlloch, començaran a sonar a les 22h de dijous a ritme de rock, ska, reggae, punk , hip hop, música d’arrel tradicional o cançó d’autor.

Enguany, i per primera vegada, podrà escoltar-se des de qualsevol lloc del món en retransmissió en directe per ‘streaming’ i també sintonitzant el dial 107.8 als aparells de ràdio. La freqüència d’emissió de Vox UJI Ràdio, cedida per la Universitat Jaume I, permetrà que totes les comarques del nord gaudisquen de la música del Feslloch ininterrompudament, des de la vesprada del dijous fins al migdia de diumenge 10 de juliol.

L’escenari Ovidi obrirà la sessió del dijous dia 7 amb jazz/funk i ritmes hip hop de la Plana de la mà de Calmoso & The Black Fang. Tot seguit, es podrà gaudir del post-hardcore de Prozak Soup, i com a plat fort de la nit de dijous, els Aspencat.

Passada la mitjanit, des de Pego, barrejant rock amb música tradicional, Lilit i Dionís pujaran a l’escenari Ovidi. Els seguirà Assekes ja encarant la matinada del dijous, per a tancar la nit des de l’Horta Nord, Skatuttipresto oferirà el mestissatge més interessant dels últims anys, perfecte per arrodonir la primera jornada del Feslloch.

Els DJ’s Macondo i Escala i Corda DJ Set, seran els encarregats d’estrenar l’escenari Escarbat; un nou espai creat en aquesta X edició del Feslloch, que s’alternarà amb els concerts de l’escenari Ovidi i farà sonar els temes més ballables fins a trenc d’alba.

Comparteix

Icona de pantalla completa