Diari La Veu del País Valencià
Ximo Puig descarta canvis en el Consell en el seminari de Torrevella

Europa Press / Torrevella.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha descartat que aquest cap de setmana, quan el Consell està reunit a Torrevella (el Baix Segura) durant el seu segon seminari, es produïsquen canvis en l’Executiu autonòmic. El que sí que es tractarà en les jornades, ha remarcat, són les bases del pressupost de 2017.

Així ho ha manifestat el ‘president’ en declaracions als mitjans de comunicació a Torrevella, localitat triada pel Govern valencià per a celebrar el seu segon seminari –després del realitzat a l’hivern a Morella– amb la finalitat de revisar els “compromisos adquirits, resetejar el projecte i veure què hem complit, en què hem fallat i en què millorarem”.

“L’objectiu fonamental –ha asseverat– és com millorar l’eficiència i l’eficàcia de l’administració en funció d’uns objectius polítics que estan marcats per l”Acord del Botànic’ i que estem desenvolupant amb la major intensitat possible”.

“A partir d’açò –ha continuat– parlarem de les bases del pressupost per a l’any que ve, dels grans problemes que tenim pendents i, sobretot, de noves iniciatives que espere que el diumenge puguem concretar”.

Quan se li ha plantejat la possibilitat que es decidisca algun canvi en el Consell, Ximo Puig ha contestat: “Canvis en el Consell en aquest moment no hi ha cap previsió. Primer continguts i, després, veurem si cal ajustar en estructura o persones i açò ho veurem, però açò no es decidirà aquest cap de setmana”.

Comparteix

Icona de pantalla completa