Burjassot aposta per la promoció a través del turisme amb ajuda de València Turisme

Pilar Moncho es reuneix amb una delegació de l'Ajuntament de Burjassot integrada per Emili Altur, Roc Senent i diversos tècnics del CEMEF
8 juliol 2016 01:00h

RedactaVeu / València.

La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, ha mantingut una reunió tècnica amb una delegació de l'Ajuntament de Burjassot integrada pel diputat de Cooperació Municipal i regidor de Governació de Burjassot, Emili Altur; el regidor de Promoció Econòmica, Roc Senent, i el regidor José López Camarillas, així com diversos tècnics de l'empresa pública, dependent de l'Ajuntament, CEMEF S.L.O.

Burjassot està treballant actualment en la redacció d'un Pla Estratègic per a activar les seues potencialitats turístiques. Segons ha avançat la diputada de Turisme, Pilar Moncho, “el Patronat Provincial de Turisme de València prestarà l'assessorament necessari perquè el projecte de Burjassot transite de la teoria a la pràctica.”

Tal com ha explicat Emili Altur, “volíem exposar el projecte integral de Turisme de Burjassot a la màxima responsable del Patronat Provincial de Turisme de València per cercar vies de col·laboració per a la promoció turística i econòmica de Burjassot i poder materialitzar-les de la millor manera possible”.

Altur ha destacat la importància de la col·laboració institucional per optimitzar la gestió pública. “Des de l'Ajuntament hem cercat les sinergies amb València Turisme per potenciar i valorar els atractius turístics de Burjassot: el pati dels Sitges, la Ruta Estellés, Blasco Ibáñez, l'Horta, el Castell...”, ha assenyalat el regidor de Governació de Burjassot i diputat provincial de Cooperació Municipal.

next