Diari La Veu del País Valencià
Albiol (EUPV): Serà un estiu caòtic en atenció sanitària
Marina Albiol, diputada d’EUPV, ha demanat la compareixença del conseller de Sanitat, Manuel Llombart, perquè explique en seu parlamentària les retallades per a l’atenció sanitària per a aquest estiu, com el tancament de centres de salut de vesprada.

Segons ha declarat Albiol, si aquestes mesures es duen a terme, “serà un estiu caòtic en l’atenció sanitària, perquè amb les retallades que ja estem patint, com la reducció d’ambulàncies, els punts d’atenció urgent, la no substitució de metges de baixa, caldrà sumar aquelles retallades que el Consell té previst fer en l’època estiuenca”.

La parlamentària autonòmica assenyala que “hi ha un perill real que hi haja un caos aquest estiu a causa de les retallades, amb col·lapse de les urgències hospitalàries i manca de personal”. “Estan aplicant la política del tot val per a estalviar diners en la sanitat sense tindre en compte la repercussió negativa que tindran en l’atenció sanitària”, ha declarat Albiol qui ha afegit que des d’Esquerra Unida “exigirem que facen marxa enrere”.

Comparteix

Icona de pantalla completa