Diari La Veu del País Valencià
Els renovadors de Guillem Marhuenda guanyen el Congrés del Bloc Marina Alta

RedactaVeu / Ondara.

Aquest cap de setmana va reunir el màxim òrgan representatiu del partit en Ondara (la Marina Alta), on més d’un centenar de militants s’agruparen amb la finalitat de votar l’informe de l’anterior secretari comarcal Enric Vengut, votar les propostes de resolució i escollir la nova executiva que decidirà el futur del partit en els propers quatre anys.

Eren dos les candidatures que es presentaren amb la intenció de capitanejar el partit. D’una banda la candidatura “Som Comarca, Fem País”, encapçalada pel Benisser Xavi Tro i d’altra banda “Una comarca amb energia”, que encapçalava Guillem Marhuenda, d’Orba. El resultat va ser molt ajustat, imposant-se finalment la candidatura de Marhuenda, que representa un relleu generacional de calat. L’orber, de 23 anys, es converteix en la persona més jove en accedir al càrrec de secretari comarcal des de l’existència del partit.

Cares noves i joves, il·lusió i reptes de futur, tres eixos que marquen la nova executiva del Bloc a la Marina Alta. Les primeres paraules de Guillem com a nou secretari van estar dirigides al reconeixement de la tasca feta per l’anterior secretari comarcal, Enric Vengut, de qui va dir que ha sigut un exemple de “treball de base i honestedat”.

El nou secretari comarcal ha fet un reconeixement a “tots/es els/les qui ens han fet estar ací, la gent del Bloc que quan les coses estaven molt difícil fa anys es va deixar la pell fent política als pobles, ara aquella generació i l’actual treballarem junts per continuar canviant el món des de la nostra comarca”. El nou secretari comarcal s’ha compromès a “generar una estructura organitzativa de base, a acostar el Bloc i Compromís als regidors i regidores dels pobles de la Marina Alta i buscar una major coordinació amb tots els col·lectius. Dilluns comencem a treballar”.

L’executiva comarcal es completa de la següents manera:

Guillem Marhuenda secretari Comarcal (Orba)

Josep Rovira secretari d’Organització (Ràfol)

Alexandra Font secretària de Comunicació (Xaló)

Víctor Climent Finances i Administració (Pego)

Vicent Costa Institucional (el Verger)

Jaume Barreres Acció electoral i implantació (Ondara)

Anna Sastre Educació (Pego)

Marian Tamarit Igualtat i Polítiques Socials (Dénia)

Conxa del Ruste Sectors Productius (Pego)

Josep Joan Ramis Joves i discurs polític (Alcalalí)

Àngels Grimalt Vocal (Ondara)

Així mateix, la nova executiva ha anunciat que es reunirà aquesta setmana i que uns dels punts a tractar serà buscar la incorporació d’algunes persones de l’altra candidatura per donar la màxima representativitat al nou projecte.

Cal destacar també els consellers i les conselleres nacionals que van ser escollits per representar la comarca en el que és el màxim òrgan del partit entre congressos: Àngels Grimalt, Anna Sastre, Àngel Oltra, Basili Salort, Alexandra Font, Ximo Perles, Sergi Ferrús, Herme Femenia, M Carme Ronda, Isabel Arbona, Vicent Català i Ana Maria Andrés Vengut, aquests dos últims com a suplents.

Comparteix

Icona de pantalla completa