El més destacat de 'La Veu' al teu mòbil a través de Whatsapp i Telegram

Amb uns senzills passos podràs estar al dia de tot el que passa al teu voltant i en la teua llengua


RedactaVeu / València.

La Veu posa en marxa un nou servei de comunicació per als lectors a través de les conegudes aplicacions de missatgeria instantània Whatsapp i Telegram. Les notícies i opinions més importants del dia s'enviaran mitjançant el sistema de llistes de difusió i, així, d'una manera molt senzilla, es podrà estar al dia de tota l'actualitat, ja que l’ús d'aquestes dues aplicacions és senzill i està molt estès entre els usuaris dels telèfons intel·ligents. La Veu, amb aquests dos serveis de proximitat, vol fer realitat, cada dia, el seu compromís per ser més àgils en la comunicació i millorar el servei d'atenció i informació als nostres usuaris.

Procés d'alta

En el cas que es tinga instal·lat el Whatsapp, el que s'haurà de fer és afegir a l'agenda de contactes el número del servei, 674351005, com a “Whatsapp La Veu”, per exemple, i enviar el missatge “ALTA”, amb la qual cosa l'administrador podrà incloure els números interessats en la llista de difusió corresponent. En el cas que es decidira, més endavant, donar-se de baixa d'aquest servei per tal de no rebre més informacions via Whatsapp, sols caldria eliminar de l'agenda de contactes el número de telèfon que prèviament s'havia assignat per a la recepció de notícies de La Veu.

En el cas de Telegram, els interessats en aprofitar aquest servei hauran de buscar, al cercador de l'aplicació, “@diariveu”. Una vegada aparega el nom, caldrà seleccionar-lo i, en la finestra del xat, caldrà prémer en unir-se al canal. Per a donar-se de baixa, sols s'ha de prémer en la part superior de la finestra del xat de @diariveu per veure les accions que es poden fer, entre les quals apareixerà “Deixar el canal”.

La Veu
 

Comentaris

Victoria Porras Fernández Valencia
3.

Me gustaría recibir su diario y tener noticias de las actividades que realizan
Muchas gracias

  • 0
  • 0
Pere
2.

Recomane molt l'opció de Telegram per raons pràctiques i de privacitat. Whatsapp no està pensat per estes coses i bé, que és un embolic.

  • 2
  • 0
Vicent Oliver Alzira
1.

Molt bona iniciativa.

  • 6
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat