Diari La Veu del País Valencià
Indústria desmantellarà la gasolinera d’Alzira de la qual Cucarella és apoderada

EP / Alzira.

La direcció general d’Indústria de la Generalitat Valenciana ha precisat, respecte a l’eventual desmantellament de la gasolinera de l’Avinguda Luis Suñer d’Alzira, que “només en el cas que el procés administratiu en el qual es troba l’empresa culminara sense resposta per part de la mercantil” la Generalitat procediria al desmantellament, repercutint el cost a la gasolinera.

Indústria s’ha pronunciat així després que l’Ajuntament d’Alzira informara que el Consell s’havia compromès a desmantellar de manera subsidiària la gasolinera.

Es dóna la circumstància que el Govern valencià –a través de la Conselleria de Transparència– està estudiant si la directora general d’Internacionalització de la Conselleria d’Economia, Mónica Cucarella, ha incorregut en incompatibilitat en ser apoderada d’aquesta gasolinera, que està denunciada per desobediència perquè no s’han descontaminat les seues instal·lacions.

La directora general, Júlia Company, ha assenyalat que estan “a l’espera que el gerent de la gasolinera conteste la notificació remesa per part del servei territorial d’Indústria de València per a saber si el tancament de la gasolinera és definitiu o transitori”.

Company també ha assenyalat que tal com va informar el regidor de Gestió Urbanística d’Alzira, Fernando Pascual, en la reunió que van mantenir divendres passat “en cas de no rebre contestació la Conselleria prendrà les mesures oportunes per a garantir en tot moment la seguretat de la instal·lació”.

Comparteix

Icona de pantalla completa