Diari La Veu del País Valencià
Montiel: “Ens sentim preparats per estar en el Govern”

F. Javier Argente / València

En aquestes declaracions, fetes en el context d’un desdejuni informatiu amb la premsa valenciana, Montiel ha valorat la importància de tot el que s’ha fet a l’empara del pacte del Botànic, però la seua opinió és que ha arribat l’hora de reconsiderar aquest acord. Per a aquesta possible refundació del pacte del Botànic, Montiel afirmava que presentarà al president Puig i a la vicepresidenta Oltra un document on s’establisquen les bases d’un possible nou acord.

“Ens sentim preparats per estar en un Govern, però no volem estar per a calfar cadires”, ha manifestat el secretari general de Podem. El nou acord passaria per conèixer quina serà l’estratègia per als pròxims tres anys i considerar així si cabria la possibilitat que Podem entrara a formar part d’un nou Consell. Montiel també ha considerat que cal reestructurar alguna àrea de govern, però sense plantejar la creació de noves conselleries, que es una decisió de competència única i exclusiva del president Puig.

Montiel afirmava que, “després d’un any d’experiència en diverses institucions, hem fet una profunda reflexió i hem considerat la idea que determinats canvis no es poden plantejar des de fora de les institucions”.

El secretari general de Podem al País Valencià ha desmentit que la decisió d’entrar, la seua formació, en un futur Govern valencià estiga lligada a qualsevol presa de decisions des de Madrid. “Això serà una decisió de l’assemblea autonòmica”, ha dit en aquest sentit.

Comparteix

Icona de pantalla completa