Diari La Veu del País Valencià
La Vall d’Albaida fa pinya per fer un circuit de rock en valencià

RedactaVeu / Otos.

Aquest dissabte comença el Rock a la Vall, un circuit de rock en valencià a la Vall d’Albaida, a les dotze de la nit al poliesportiu municipal d’Otos. L’entrada serà gratuïta i al concert hi actuaran els ontinyentins Atzukak; Sva-Ters, amb el seu nou disc Simis, i Seguirem, un grup de Tribut a Obrint Pas que pretén reproduir de la manera més fidel el conegut grup, “amb un directe carregat de força”, segons expliquen al seu perfil de Facebook.

Les pròximes setmanes i fins el mes de setembre, el circuit de rock en valencià continuarà per les poblacions valldalbaidines d’Agullent, l’Olleria, Quatretonda, Salem i Albaida i totes elles han volgut, amb aquest circuit, promocionar i donar suport a la música en valencià.

>

Vídeo: Canal Seguirem Tribut Obrint Pas.

Rock a la Vall

El proper concert serà el 30 de juliol a Agullent amb Va de Bo i Neuròtics. Després hi haurà un descans i el següent serà el 20 d’agost a l’Olleria, on hi actuaran La Trocamba Matanusca i Philantròpic. Tot seguit, serà el torn de Quatretonda, qui acollirà, el dia 5 de setembre, un concert d’Auxili i Extraviats. La mateixa setmana, a Salem, repetiran Sva-Ters i La Trocamba Matanusca. Per últim, el 30 de setembre, es tancarà el circuit a Albaida amb l’actuació de Tardor i Neuròtics.

Comparteix

Icona de pantalla completa