Transparència insta Climent a destituir a Cucarella per la gasolinera

L'informe destaca "l'exemplaritat i dignitat institucional que han de tenir els alts càrrecs"
14 juliol 2016 01:00h

RedactaVeu / València.

L'estudi elaborat per la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació sobre la directora general d'Internacionalització, Mónica Cucarella, conclou que no existeix a priori "incompatibilitat" per la participació d'un 12 per cent d'una empresa, però sí per la seua condició d'apoderada en una gasolinera d'Alzira (la Ribera Alta), càrrec que va ostentar fins al passat 24 de juny. L'informe també destaca "l'exemplaritat i dignitat institucional que han de tenir els alts càrrecs".

Així es desprèn de l'estudi elaborat per Direcció General de Transparència i Participació sobre el compliment de les obligacions legals en matèria de transparència i incompatibilitats de Cucarella, perquè és apoderada d'una gasolinera, que està denunciada per desobediència per no haver descontaminat les seues instal·lacions, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

Quant a l'obligació de lliurar la reproducció gràfica del títol acadèmic, després de ser requerida en nombroses ocasions, el Consell explica que la directora general d'Internacionalització va lliurar el 23 de juny de 2016 el rebut del pagament de les taxes d'expedició del títol.
 

next