Diari La Veu del País Valencià
El mestre antitaurí denuncia una suplantació d’identitat en Facebook

RedactaVeu / EP / València.

El mestre valencià Vicente Belenguer Santos, en el mur de Facebook del qual es va publicar un missatge contra el torero mort Víctor Barrio, ha presentat una denúncia davant la Policia Nacional en la qual assegura que li van suplantar la identitat en aquesta xarxa social, segons han confirmat a Europa Press fonts policials.

Tal com s’explicava en l’anterior article publicat a La Veu, ‘Ridícul periodístic en la persecució al mestre antitaurí Vicent Belenguer‘. Belenguer ha patit una persecució tant a les xarxes socials com a molts mitjans que també s’uniren a la croada per tal de mostrar la seua indignació per les suposades declaracions d’un mestre d’escola, els rumors sobre el qual, inicialment, el situaven treballant per a la Generalitat Valenciana i, posteriorment, a la catalana. Ambdues han estat desmentides per part de les respectives institucions.

Per la seua banda, la Conselleria d’Educació, Recerca, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana va fer públic un comunicat en el qual recalcava que Vicente Belenguer Santos no exerceix de docent ni en la xarxa de centres públics ni en la de concertats del País Valencià. A més, van subratllar que consideren “absolutament inacceptables els comentaris”.

També, des de la Conselleria d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, han apuntat, a Europa Press, que Belenguer va estar en la borsa d’interins i va realitzar alguna substitució en aquesta comunitat autònoma, al mateix temps que han ressaltat que, en aquests moments, no té “cap relació contractual” amb el Govern català, per la qual cosa no és un professor que depenga d’aquesta administració.

La Unitat de Recerca Tecnològica de la Policia Nacional ha obert una recerca sobre els comentaris que s’han abocat en xarxes socials sobre la mort de Barrio per a determinar si pogueren ser constitutius de delicte. Després de la defunció del destre segovià, les xarxes socials van registrar nombrosos comentaris lamentant la seua pèrdua i, uns altres, en canvi, de contingut antitaurí.

Comparteix

Icona de pantalla completa