Diari La Veu del País Valencià
La UV qualifica de abstracte i ideològic l’informe encarregat pel ministre Wert
RedactaVeu / València

El degà de Filologia, Traducció i Comunicació, Carles Padilla, ha presentat el document elaborat després de les aportacions realitzades per diferents òrgans i per persones a títol individual. El text critica el procediment discrecional utilitzat pel ministre alhora de nomenar els integrants de la comissió d’experts, com també rebutja la metodologia seguida.

El document de la Universitat de València afirma: “L’Informe [dels experts] ignora l’asfíxia financera i de tresoreria en què es troben actualment les universitats públiques”. I afegeix: “Evidentment, les universitats poden i han de millorar en molts aspectes, com ho vénen fent al llarg de la seua àmplia història, però no és menys cert que, en ocasions, per a sobreviure només es pot atendre allò urgent. L’urgent en aquest moment és dotar-les de recursos perquè puguen complir la seua missió, sense perjudici d’un control rigorós de la despesa i d’una optimització d’aquests recursos, exigible a qualsevol organisme públic”.

Els membres del Consell han formulat millores en el primer text presentat, que ara seran incorporades al document, i que serà difós una vegada completat.

Comparteix

Icona de pantalla completa