Almenys 84 morts en un atemptat a Niça. Vídeo

La policia ha abatut el conductor d'un camió que ha atropellat la multitud a la Promenade des Anglais. El conductor del camió tenia armes dins del vehicle, segons el president de la regió Provença-Alps-Costa Blava
15 juliol 2016 01:00h

ACN / Niza.
 
Almenys 84 persones han mort a l’atemptat de Niça d’aquest dijous a la nit, segons ha confirmat el president de la regió Provença-Alps-Costa Blava, Christian Estrosi. El conductor d'un camió que ha atropellat la multitud que celebrava les festes del 14 de juliol ha actuat “amb premeditació”, ha dit Estrosi, que ha afegit que també “ha mostrat una arma de foc” durant els atropellaments.
 
La policia ha localitzat armament dins del vehicle. “És terrible”, ha dit Estrosi, que ha agraït la “solidaritat” de la població de Niça que ha obert les portes de casa per acollir les persones que fugien de la tragèdia. El president francès, François Hollande, ha viatjat cap a París des d’Avinyó per fer una reunió de crisi a l’Elisi.
 
Estrosi ha explicat que el conductor "ha mostrat una arma de foc per la finestra" del camió durant l'atropellament, i que llavors ha estat quan l'han abatut. Els serveis de la policia francesa, ha afegit, han descobert al vehicle "armes força potents i operacionals".

 
 
next