Climent destitueix Cucarella després de l'informe de Transparència

15 juliol 2016 01:00h

EP / València.

El conseller d'Economia, Rafa Climent, ha destituït Mónica Cucarella com a directora general d'Internacionalització per "la delicada situació personal" després de l'informe de Transparència que veu incompatible el seu càrrec amb el d'apoderada d’una gasolinera d'Alzira que està denunciada per desobediència per no haver-hi descontaminat les seues instal·lacions, i que va deixar el 24 de juny.

Així, fonts d'Economia han explicat que "l'escenari mediàtic i la impossibilitat de continuar amb l'excel·lent gestió" davant la "delicada situació personal en què es troba en l'actualitat i en la qual es trobaria en el futur, condueix a aquesta decisió".

El conseller d'Economia ha agraït la "gran tasca" que ha realitzat Cucarella durant aquest any de govern davant "una direcció general que es va trobar desmantellada quan va accedir al càrrec al juliol de 2015".

L'estudi elaborat per la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació sobre la fins ara directora general d'Internacionalització, Mónica Cucarella, conclou que no existeix a priori "incompatibilitat" per la participació d'un 12 per cent d'una empresa, però sí per la seua condició d'apoderada en una gasolinera d'Alzira , càrrec que va ostentar fins al passat 24 de juny. L'informe també destaca "l'exemplaritat i dignitat institucional que han de tenir els alts càrrecs".
 
next