Diari La Veu del País Valencià
El Comitè RTVV carrega contra el PSPV i Compromís i agraeix la feina a Podem
EP / València

Tot i l’aprovació, aquest dijous, de la llei per a la creació de la corporació valenciana de mitjans de comunicació, amb l’abstenció del PP i el vot favorable de la resta de grups, el Comitè d’Empresa de RTVV ha continuat amb la realització, aquest divendres, de la concentració a les portes del Palau de la Generalitat per demanar “una solució” a la situació dels extreballadors i han acusat el PSPV i Compromís de “mentiders” i “traïdors” per “perpetuar la barbaritat que va cometre el PP” amb el tancament del mitjà públic, segons ha manifestat Josep Lluís Fitó, president del comitè.

Per contra, ha volgut agrair “el treball i la coherència” de Podem i del seu secretari general, Antonio Montiel, que “ahir va defensar una causa justa com és la nostra reivindicació i la nostra tornada a RTVV”, ha apuntat.

En el seu discurs, el president del Comitè d’empresa s’ha dirigit als extreballadors: “Un minut, una hora, un dia del vostre atur i el vostre subsidi és més digne que els quatre anys que van a cobrar alguns en el Parlament valencià, molt més digne, que ho tingueu clar, després del que van perpetrar ahir el PSPV i Compromís”, ha subratllat.

L’aprovació de la llei per a la posada en marxa de la radio i televisió valencianes d’aquest dijous en el Parlament valencià és, per a Fitó, la constatació que “PSPV i Compromís han travessat el llindar i s’han posat del costat del PP”. Amb la seua actuació, ha dit, “han perpetuat la barbaritat” que es va cometre el 27 de novembre de 2013 en tancar l’emissora autonòmica. “En aquell moment, tots estàvem indignats i decebuts amb el que havia fet el PP amb el servei públic de ràdio i televisió, però també amb les nostres carreres professionals i el dany que havien fet a les nostres famílies i a nosaltres personalment”, ha recordat.

Aquest dijous, 14 de juliol de 2016, “hem d’afegir, al PP, el que han fet el PSPV i Compromís, que van demostrar molt poca empatia en els seus discursos”, ha lamentat. Així, ha lamentat que el PSPV i Compromís van estar un any donant “teòricament suport” als extreballadors, “buscant-nos les pessigolles” i “enganyant-nos” fins a arribar a l’aprovació de dijous que, segons Fitó, és “reconèixer absolutament res dels drets legítims dels treballadors de RTVV”. Al seu judici, “s’han comportat com a mentiders i traïdors dels nostres interessos, dels interessos dels treballadors de RTVV”, ha sentenciat.

Comparteix

Icona de pantalla completa