Diari La Veu del País Valencià
El 95% de les places oferides per les universitats valencianes s’han cobert
RedactaVeu / València

A partir dels resultats de la preinscripció, donats a conèixer aquest divendres per la Generalitat Valenciana, les universitats públiques valencianes han adjudicat un total de 24.280 places de les 25.540 places oferides per al curs 2016-17.

Per universitats, la Universitat de València (UV) ha oferit 9.080 places, de les quals n’ha adjudicat 8.960 (99%); la Universitat Politècnica de València (UPV) n’ha oferit 4.655 i n’ha adjudicat 4.508 (97%); la Universitat d’Alacant (UA) ha oferit 6.150 places i n’ha adjudicat 5.574 (91%); la Universitat Jaume I de Castelló (UJI) n’ha oferit 3.065 i n’ha adjudicat 2.923 (95%), i la Universitat Miguel Hernández d’Elx (UMH) n’ha oferit 2.590 i n’ha adjudicat 2.315 (89%).

Per consultar totes les dades de preinscripció i el procés a seguir, s’ha d’entrar a la pàgina següent. Encara que, els admesos que van indicar telèfon mòbil de contacte en la sol·licitud telemàtica han rebut un missatge informatiu de la seua admissió.

Titulacions més sol·licitades

Les titulacions més demandades per l’estudiantat valencià, com a primera opció són: Grau en Medicina, Grau en Mestre en Educació Primària, Grau en Infermeria, Grau en Mestre en Educació Infantil, Grau en Psicologia, Grau en Administració i Direcció d’Empreses, Grau en Dret, Grau en Enginyeria Informàtica, Grau en Fisioteràpia i Grau en Enginyeria Mecànica.

Titulacions amb nota de tall més elevada

Pel que fa a les notes de tall per accedir als diferents graus oferits per les universitats del País Valencià, cal destaca que són deu les titulacions que requereixen una nota superior al 12. En concret, són: Medicina, en la UV, en la UMH i en la UJI; Bioquímica en la UV; Enginyeria Aeroespacial en la UPV; Enginyeria Biomèdica en la UPV; Grau en Biotecnologia en la UPV; Grau en Odontologia i Grau en Farmàcia/Nutrició Humana i Dietètica, tots dos en la UV, i Grau en Física, també en la UV.

Tot seguit, li segueixen, amb una nota inferior a 12, Infermeria en la UV, Biotecnologia en la UV, ADE+Dret en UV, Grau en Traducció i Interpretació (anglès) en la UA i Grau en Biotecnologia en la UMH. En aquest llistat de les carreres amb notes de tall més elevades es pot veure com la majoria estan relacionades amb les ciències, sols ADE+Dret i Traducció i Interpretació trenquen aquesta dinàmica. Si esteu interessats a saber les notes de tall concretes podeu fer-ho al següent enllaç.

Comparteix

Icona de pantalla completa