Platja, sol i mar... No sense el meu telèfon intel·ligent!

17 juliol 2016 01:00h
amic
Per Belleza Activa / AMIC

El telèfon intel·ligent s'ha convertit en un element imprescindible de la nostra vida diària i amb la gran varietat d'apps que existeixen en l'actualitat podem fer gairebé tot. Sabent que no deixaràs el telèfon a casa per anar a la platja o la piscina, aprofita les funcions que ofereixen les app per viure un estiu segur i divertit. Et proposem aquí algunes aplicacions must have de l'època estival. T'atreveixes?

¿Quan anem a la platja? I a quina?

Per escollir el lloc idoni, descarrega't iPlaya, la guia de més de 2.000 platges de tot el litoral espanyol amb el pronòstic del temps de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET). A més, iPlaya informa sobre la temperatura de l'aigua, l'onatge, les marees, l'índex UV i el moment de sortida i de posta del sol, així com de les característiques de la platja: longitud i amplada, tipus de sorra, serveis disponibles (dutxes, lavabos, lloguer de para-sols, hamaques o nàutics, zones esportives, infantils...), transport i accessos, aparcament, etc. I amb un sol clic podràs marcar com a favorites les platges que més t'agradin, perquè no hagis de perdre el temps buscant el teu particular paradís. Disponible per a dispositius IOS i Android.

Quina protecció solar necessito?

La nova app de Be+ et recomana el tractament més adequat dins de la línia Be+ Fotoprotection, a partir de les teves respostes a un formulari sobre el comportament de la pell i la preferència de certes textures. A més, t'informa sobre l'índex de radiació UVA, UVB i la radiació infraroja A (IR-A) del Sol, així com de l'estat de qualsevol platja, la previsió meteorològica per a aquest mateix dia i el següent, la temperatura ambient i de l'aigua. Però no tot és informació. Mitjançant Be+, pots proposar una cançó idònia per al moment de relax a la platja i immediatament entraràs en el sorteig setmanal d'un lot de productes de la línia Cura Antioxidant i detoxificant de Be +. En el seu Facebook, cada setmana surten publicats els guanyadors de cada sorteig i la llista completa de les cançons proposades... perquè et relaxis a la platja amb la millor música. Disponible per a dispositius IOS i Android.

Relaxa't amb els hits de l'estiu, però no massa, només fins que soni l'alarma de Sun Timer, l'aplicació que Lancaster ha llançat aquest estiu i que controla el temps d'exposició solar i avisa a l'usuari cada vegada que sigui recomanable posar-se crema. El cronòmetre es posa en funcionament a través d'un senzill clic i compta l'exposició minut a minut. Sun Timer és fàcil d'usar i funciona de forma molt precisa, analitzant diversos factors com la ubicació de l'usuari, la forma del seu bronzejat, el moment del dia de l'exposició i el factor real de la protecció aplicada. Disponible per a dispositius Android i IOS.

Hawaiian Tropic també posa, amb EasySun, el seu granet de sorra en l'oferta d'app de l'estiu. Presenta tres funcionalitats: Buscasol, que ajuda a triar un lloc assolellat a prop teu; FotoEnvidia, per compartir amb els teus amics fotos de les teves millors moments de relax sota el sol amb un text personalitzat i SPF, que selecciona el teu to de pell i les hores d'exposició i t'indica la millor protecció solar dins de la línia de Hawaiian Tropic. Disponible per a dispositius Android i IOS.

A menjar i beure!

Després de tant sol, aigua i pales, no tens set i gana? dóna't un respir de tant de sol i renova energies en un bon xiringuito ... Una cerveseta freda o un refresc sempre senta millor si és al costat del mar. Descobreix els millors xiringuitos, restaurants i beach clubs de cada platja amb Chiringuía. Disponible per a dispositius IOS i Android.

Una funcionalitat semblant presenta el botó ThingsToDo de iBeach que t'informa dels comerços o establiments propers a la platja per reposar forces durant l'exposició solar. A més presenta una predicció meteorològica i marítima, que s'actualitza cada tres hores, així com el color de la bandera i la presència o no de meduses, la qualitat de l'aigua i fins i tot dades dels serveis de la platja, com les parades de bus i de tramvia. Disponible per a dispositius IOS i Android.

Medicaments i sol

Si estàs prenent algun medicament i vols conèixer què compatibilitat té el tractament amb l'exposició solar, descarrega't Solmed (només per a dispositius IOS). I si has de batallar amb els més petits perquè es posin crema, deixa que sigui Superprotector qui els convenci de la importància de la fotoprotecció. És una aplicació gratuïta de l'Associació Espanyola Contra el Càncer pensada perquè els nens aprenguin d'una manera divertida com protegir-se dels riscos del sol i de la necessitat de beure aigua o posar-se gorra. Disponible per a dispositius IOS i Android.

next