Diari La Veu del País Valencià
L’alcalde d’Onda (PP) demana que Fiscalia reòbriga el cas de l’accident de metro
L’alcalde d’Onda, Salvador Aguilella, del Partit Popular, ha assenyalat, a través del seu compte de Twitter, que la Fiscalia “hauria de reobrir el cas de metro València”, en relació amb l’accident de metro de juliol del 2006 en què van morir 43 persones i altres 47 van resultar ferides.

El primer edil, que s’ha expressat d’esta manera este dilluns després de veure el programa Salvados emés este diumenge, ha precisat que amb este missatge no acusa ningú. “Només he demanat llum. No acuse ningú”, ha dit.

De la mateixa manera, a través del seu bloc, l’alcalde popular remarca que demana “que s’aclarisca tot perquè no hi haja dubtes” i insistix que no està “acusant ningú” perquè això “només ho pot fer la Justícia”.

“Algú haurà d’investigar si tot el que s’ha dit en el programa Salvados és veritat. Si és veritat, caldrà actuar en conseqüència. I si no és veritat, també. I en els dos casos li correspon a la Fiscalia actuar”, ha afegit.

Aguilella ha afirmat que a l’esmentat programa “es van dir coses molt fortes que no poden quedar en res perquè com haurem aconseguit d’únic és dividir un poc més a la societat. I això, a Espanya a dia de hui, no es pot seguir permetent”, ha conclòs.

Comparteix

Icona de pantalla completa