Diari La Veu del País Valencià
La història de la gastronomia valenciana a mossos i glops
RedactaVeu / València

La gastronomia valenciana ha anat enriquint-se del llegat de les diferents cultures que han passat per la nostra terra, incorporant nous ingredients, noves formes de cocció i nous rituals a l’hora de menjar. Des d’aquesta concepció, ‘Experiències Gastronòmiques’ és una ruta experiencial de CaminArt en la qual es degustarà la història de València, des de la prehistòria fins al segle XX, passant per època íbera, romana, musulmana i medieval.

El recorregut tindrà lloc aquest divendres 22 de juliol a les 19:30h. Els assistents podran conèixer i degustar diferents períodes de la història, de la mà dels millors productes gastronòmics que es poden trobar al Centre Històric de la ciutat: “productes gourmet, provinents de petits productors de la nostra terra amb un acabat exquisit”, expliquen els organitzadors.

Es visitarà, entre d’altres, el forn més antic de València, el Forn de Sant Nicolau, datat al 1808; es degustarà la millor fruita seca, de la mà de Frutos secos del Carmen, amb més de 40 anys d’experiència; es descobriran productes locals de sabor excel·lent de xicotets proveïdors, gràcies a València a casa i, finalment, el recorregut acabarà en Viva Tapas Bar València, on el visitant “es deixarà portar pels sentits, també el de la vista, amb la seua gastronomia local de disseny. I “tot això mentre es va recorrent la història de les diferents cultures que han passat per València i que han anat deixant petjada en la nostra gastronomia”, apunten els impulsors d’aquesta iniciativa.

Més informació i reserves en [email protected].

Comparteix

Icona de pantalla completa