Diari La Veu del País Valencià
L’agressor de Benicàssim va matar la dona perquè ella volia separar-se

RedactaVeu / Benicàssim

L’home detingut com a presumpte autor de la mort de la seua companya sentimental a Benicàssim (la Plana Alta) hauria matat la seua dona, aquest dimecres, perquè ella estava “recaptant informació” per a “trencar sentimentalment amb ell”. Aquest és el mòbil a què apunten les primeres recerques dutes a terme des de la comandància de la Guàrdia Civil de Castelló, segons ha informat el delegat del Govern al PV, Juan Carlos Moragues, en declaracions als mitjans, aquest dijous.

El presumpte autor del crim que, segons Moragues, passarà “en les pròximes hores” a disposició judicial, va acabar amb la vida de la dona amb un ganivet de cuina i, posteriorment, va agredir, amb l’arma blanca, els dos fills, un xiquet de 13 anys i una xiqueta d’11. Els dos menors han sigut traslladats a un centre hospitalari amb diverses ferides, sota tutela de la Generalitat Valenciana fins que es realitzen les gestions perquè els aculla algun familiar.

Des de la Delegació del Govern, han animat les dones “que patisquen algun tipus de violència psicològica o física” perquè denuncien i criden al 016, ja que, a partir d’aquesta telefonada, ”totes les administracions públiques i tota la societat es bolquen”.

Comparteix

Icona de pantalla completa