Diari La Veu del País Valencià
Víctor Del Corral s’imposa en el 27é Triatló d’Antella. Àlbum de fotos
RedactaVeu / Antella

El triatleta català del Triactiv Lanzarote Víctor Manuel del Corral ha aconseguit imposar-se aquest dissabte –tal com marcaven tots els pronòstics– amb un temps d’1 hora i 27 minuts en la 27a edició del Triatló d’Antella, en la qual han participat un total de 560 atletes. Per la seua banda, el club organitzador, el Centre Esportiu i Cultural d’Antella (CECA), ha aconseguit la víctoria per equips, després que el local Francisco Grau ‘Guirró’ haja aconseguit entrar a meta tercer.

Del Corral havia eixit amb el dorsal 1 en la 27a edició de “l’excel·lent” Triatló d’Antella, segons la Federació del PV, i precisament havia estat signant exemplars del seu llibre Triatló per a Dummies abans de l’eixida de la competició, que s’ha donat a les 18 hores en el paratge natural i paisatgístic de l’Assut, per a realitzar 1’5 quilomètres nadant; 32 pedalejant i, 8’4 corrent.

El tercer lloc ha estat per al local Paco Grau (Fruites Tono-CEC Antella, dorsal 3); mentre que els esportistes d’Antella Sergio Juan (C.T. Laboratori SyS, 6é), Francisco García (7é), Joan Aliaga (8é) i Rubén García Micó, entre altres, han entrat en llocs molt destacats.

Al ja “mític” Triatló d’Antella sempre acudeix alguna de les figures del triatló nacional. En aquesta 27a edició ha sigut el triatleta de llarga distáncia Victor del Corral qui s’ha imposat, en una prova en la qual l’organització ha obsequiat la totalitat dels i les participants (categories masculina i femenina), precisament, amb un exemplar del llibre de guanyador d’aquesta combinada de natació, ciclisme i carrera a peu sobre distàncies d’15, 40 i 8 quilòmetres, respectivament. La prova ha sigut seguida per un nombrós públic, que ha inundat, literalment, aquesta històrica població de la Ribera Alta del Xúquer.

Segons la Federació de Triatló del País Valencià (FTCV), l’organització d’aquest “mític” triatló, en col·laboració amb l’ajuntament de la localitat, “aconsegueix un èxit increïble edició rere edició, ompli les places de la prova i aconsegueix la millor opinió dels triatletes que competeixen”.

Tots els resultats en aquest enllac de la FTCV.

Comparteix

Icona de pantalla completa