Diari La Veu del País Valencià
3.140 signatures per a exigir el nou col.legi de Burjassot
RedactaVeu / Burjassot

Ahir de matí, les representants de l’AMPA del CEIP Sant Joan de Ribera de Burjassot, lliuraren a la Conselleria d’Educació un total de 3.140 signatures que avalen la sol·licitud de la construcció del nou centre escolar.

A hores d’ara segueixen a l’espera de rebre una contestació per part del secretari autonòmic d’Educació, Rafael Carbonell, “telefonada que es va comprometre a realitzar abans que acabara la passada setmana, i en la qual ens informaria com seria el pla d’actuació i les dates d’execució de la rehabilitació de la teulada”, expliquen des de l’AMPA.

Així mateix, durant aquest cap de setmana operaris enviats per la Conselleria d’Educació han estat treballant al centre i han reparat els tirants que subjecten el fals sostre.

La recollida de signatures digital que l’AMPA va crear a través de la pàgina www.change.org, segueix en marxa.

L’equip de govern de Burjassot ha manifestat, en reiterades ocasions, el seu suport a totes les accions reivindicatives que decidisca emprendre l’AMPA del col·legi per a sol·licitar la construcció del nou centre i, de fet, els representants municipals ja han procedit a dipositar la seua signatura en aquesta campanya.

Cal recordar que el Secretari Autonòmic d’Educació, Rafael Carbonell, va confirmar que la Conselleria d’Educació no construirà el nou centre Sant Joan de Ribera, en canvi sí que es va comprometre a valorar la rehabilitació del sostre que està posant en perill la seguretat de l’alumnat.

Comparteix

Icona de pantalla completa