Revés judicial als que demanaven suspendre la inexistent prohibició dels bous a Xàtiva


Comarcàlia.info / Xàtiva.

El magistrat del Jutjat n.5 del Contenciós-Administratiu de València ha condemnat l’Agrupación de Profesionales Taurinos Luchadores a pagar les costes del procés pel qual demanava la suspensió cautelar de l’acte administratiu pel qual l’Ajuntament de Xàtiva prohibiria les corregudes de bous a la ciutat. El jutge, que condemna a un màxim de 100 euros el col·lectiu taurí, ha emés la resolució després que la mateixa agrupació haja desistit en la presentació del recurs.

La marxa enrere de l’Agrupación de Profesionales Taurinos Luchadores es fa després que davant de la presentació del recurs, l’Ajuntament de Xàtiva al·legara que no hi havia tal acte administratiu de prohibició, sinó que hi havia una decisió política de l’equip de govern de no programar per a la Fira corregudes de bous a la plaça en base a la consulta popular que es va mostrar contrària a incloure aquests espectacles en la programació oficial. A més, des de l’ajuntament s’apuntava que els taurins no podien demanar la suspensió d’un acte administratiu que no existia i que l’única documentació que aportaven per al recurs eren fotografies de retalls de premsa del diari Levante-EMV.

La retirada del recurs i la condemna del jutge també fan trontollar la querella criminal presentada contra l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà (PSPV) i els tinents d’alcalde Miquel Lorente (EU) i Cristina Suñer (Compromís), ja que aquesta es basava en l’acusació de prevaricació, acusació que perdria la seua substanciació en no haver cap acte administratiu prohibitiu.
 

Comentaris

Tomppa Sabadell
1.

Un país es democràcia només i únicament si la gent té informació basat en veritat, que no es tanca ARA MATEIX JAAA!! un diari feixista que menteix com es el cas Levante-EMV es una mostra que feixisme es normlitzat ... ha de ser multat per mentir ... mentires són tant compatibles amb la democràcia que nazisme i feixisme, qui no sap això, no ha viscut mai a una democràcia.

  • 0
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat