Fins a 43 graus al PV aquest cap de setmana

De divendres a diumenge el País Valencià conviurà amb altes temperatures que, en determinades zones, superaran els 40 graus
28 juliol 2016 01:00h

RedactaVeu / València.

Aquest cap de setmana, segons l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), es viurà un episodi de temperatures altes, en general, a tot l'Estat i, en particular, al País Valencià, on les màximes se situaran entre els 38 – 40ºC dissabte i diumenge. Però, cal remarcar que on es patirà, en major grau, la calor serà en gran part de les comarques de la Vall d'Albaida i la Costera i en el sud de la Ribera Alta, on la Conselleria de Sanitat ha activat l'alerta taronja per altres temperatures, que podrien superar els 40ºC.

A més, en les previsions realitzades per l’AEMET per a aquest episodi s'indica que les nits també seran caloroses, ja que no es baixarà dels 22-25ºC.


Divendres 29/07/2016. Imatge: CEAM.


Dissabte 30/07/2016. Imatge: CEAM.

Recomanacions

Des de la Direcció General de Salut Pública, es recorda que els principals grups de població a què cal atendre en situacions de calor alta i extrema són els ancians, els xiquets, les embarassades i totes aquelles persones que pateixen malalties cròniques que requereixen medicació.

Així mateix, es recomana i recorda que és important seguir senzilles mesures preventives que podeu consultar al següent enllaç.

La Veu
 
next