Diari La Veu del País Valencià
S’incrementa el percentatge de turistes internacionals que escullen el País Valencià

RedactaVeu / València.

El País Valencià com a destí turístic ha augmentat el seu percentatge d’arribades internacionals. Fins a juny de 2016, han arribat un 19,2% més de turistes estrangers que en aquest mateix període del 2015, segons es pot veure en els resultats de l’enquesta de Moviments Turístics en Frontera (Frontur) que ha publicat l’INE.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacar que “el bon comportament del turisme en el primer mes de la temporada estival fiança les previsions de clar creixement que vam fer a primers d’any”. Així mateix, Colomer ha destacat que “aquest indicador sobre arribades de turistes internacionals és bàsic per a l’increment de la rendibilitat del sector per l’impacte que la seua despesa en destí té sobre l’economia valenciana i la creació d’ocupació”.

En números absoluts, es pot comprovar que, fins a juny, al País Valencià han arribat un total de 3.362.071 turistes internacionals dels quals 732.432 van arribar sols en el mes de juny, és a dir, un 15% més que en el mateix mes de 2015, incrementant-se l’entrada tant per via aèria (+13,84%) com per carretera (+20,10%).

Per països

Cal destacar, en el creixement del nombre de turistes internacionals del País Valencià, el mercat francès, que s’ha incrementat un 51,46%; l’alemany, en un 26,38%, i el britànic, en un 19,86%. En el cas dels anglesos, s’ha produït un augment important, ja que aquest és el principal emissor de turistes per al País Valencià amb una quota anual del 32,3%.

Comparteix

Icona de pantalla completa