Diari La Veu del País Valencià
‘Amb tu, fem escola, fem poble i fem país’

RedactaVeu / València.

L’entitat cívica ha publicat el vídeo ‘Amb tu, fem escola, fem poble, fem país’ de les 19 Trobades d’Escoles en Valencià celebrades enguany arreu de tot el territori del País Valencià.

El vídeo mostra diferents imatges de les Trobades d’Escoles en Valencià que s’han desenvolupat de nord a sud del País Valencià durant els mesos d’abril, maig i juny i amb la seua publicació Escola valenciana vol agrair “a totes les persones que comparteixen amb nosaltres la convicció que el programa d’ensenyament en valencià és el programa òptim”, així com la seua contribució “per garantir la millor educació: pública, de qualitat i en valencià”.

Les Trobades 2016, amb el lema “Un país d’escoles”, han reunit enguany més de 214.000 persones i “ha posat en joc 353 pobles”, segons expressa l’entitat cívica en el comunicat que acompanya aquest vídeo, amb el qual desitja bones vacances i anuncia que “en setembre, Escola Valenciana torna amb noves activitats i nous projectes”.

L’audiovisual d’Escola Valenciana ha estat realitzat per Pau Collado i té, per música, el tema del grup Obrint Pas: Al país de l’olivera.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa