Diari La Veu del País Valencià
Burjassot reedita el fullet informatiu de la Ruta Estellés
RedactaVeu / Burjassot.

L’Agència de Promoció del Valencià, AVIVA Burjassot, dirigida per la regidora María Viu, s’ha encarregat de reeditar el fullet informatiu de la Ruta Estellés, un recorregut literari i al mateix temps històric a través del qual es pot conèixer Burjassot, el poble de Vicent Andrés Estellés (1924-1993), i també l’obra d’aquest poeta.

En aquest nou fullet, confeccionat pel dissenyador Alejo Negre, s’ha volgut ressaltar, al costat dels vint-i-cinc punts del trajecte, un conjunt de punts d’interès turístic de Burjassot que tenen relació directa amb l’obra del poeta, com són les Sitges, el Pouet, l’Alqueria del Pi o el més modern IES Vicent Andrés Estellés. A més, el seu format en A3, més ampli que l’anterior, permet poder seguir el mapa amb més precisió i claredat.

Per a fer la ruta, tan sols fa falta un telèfon intel·ligent a través del qual s’escanejaran els codis QR que s’aniran trobant sobre una ceràmica en els diferents punts del trajecte i aleshores es podrà accedir a tota la informació del lloc de referència i també es podrà escoltar com es recita un fragment de l’obra d’Estellés.

Aquesta iniciativa, realitzada en col·laboració amb CEMEF, dirigit pel regidor Roc Senent, i amb el suport de la Fundació Vicent Andrés Estellés i la Diputació de València, vol acostar de nou aquest patrimoni a tots els burjassoters i a la gran quantitat de gent interessada en l’escriptor més universal de Burjassot, Vicent Andrés Estellés.

En aquest enllaç es podeu descarregar el fullet de la ruta. A més, les persones interessades a tenir-ho en paper poden passar per l’oficina d’AVIVA, situada a la plaça Gómez Ferrer, 4, a l’edifici que alberga les dependències de la Policia Local.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa