Diari La Veu del País Valencià
Canviem web, imatge i tecnologia: nova Veu

Carta de l’editor i fundador de LA VEU DEL PAÍS VALENCIÀ, en nom de tot l’equip professional i de l’empresa cooperativa editora, que informa dels canvis de La Veu PV per a octubre de 2016.

Benvolguts lectors i seguidors de xarxes:

Amb el suport dels agermanats, la contractació publicitària dels ajuntaments, institucions i empreses, amb l’ajuda d’un empresari valencià i amb la subvenció pública de 2015 per part de la D.G. Política Lingüística, vam poder tancar l’exercici econòmic 2015 complint els objectius d’empresa i, per això, nosaltres, des del primer dia de l’any 2016, treballem intensament per aconseguir els objectius professionals d’aquest exercici.

En octubre de 2016 farà 4 anys que vam anunciar l’aparició del nostre mitjà i, ara mateix, després de molts mesos de treball amb el nostre proveïdor web, TIRABOL, vos informem de les millores de renovació del projecte comunicatiu i del diari www.laveupv.com.

En relació amb el diari La Veu del País Valencià, els canvis són:

.- La Veu PV té un nou director, el professional de la comunicació F. Javier Argente, ubicat a València ciutat, que s’incorpora a l’equip ara en juliol i que agafa el testimoni del treball fonamental dut a terme per l’anterior director, Xavier Pérez, en un primera etapa, concretament des de l’1 de gener de 2013 i fins a juny de 2016, i que continua la seua trajectòria professional com a nou cap de redacció.

.- El segon canvi al llarg del mes d’octubre de 2016 serà la posada en marxa de la nova web del diari, a la qual es podrà accedir des de qualsevol dispositiu gràcies a la remodelació integral i les diverses millores que s’han produït.

.- La nova web suposarà més canvis per al diari: nou nom, nova capçalera, nou domini, nova imatge i nou logotip.

.- La nova distribució de continguts es farà essencialment a partir de 4 contenidors ben diferenciats i de fàcil accés: informació, opinió, participació i multimèdia.

En relació al projecte comunicatiu LA VEU DEL PAÍS VALENCIÀ:

.- Hem fet noves incorporacions a l’equip: una administrativa, una periodista, dues correctores, el nou director i un gestor de comunitats i xarxes. En setembre, volem incorporar una altra periodista per al diari PilotaVeu, www.pilotaveu.com, el digital de pilota valenciana.

.- A més a més, estem treballant en dos nous projectes singulars, per als quals encara no tenim la data de posada en marxa:

. CulturaVeu, www.culturaveu.com: Revista Cultural del País Valencià en format digital actualitzat i amb una edició especial setmanal que també s’editarà en pdf i comptarà amb les col·laboracions d’escriptors, artistes, crítics, periodistes, etc., especialitzats en les temàtiques culturals.

. AulaVeu, www.aulaveu.com: Portal de Divulgació del Coneixement, científic i humanístic. Es tracta d’un projecte compartit amb la Universitat de València i el TAU basat essencialment en vídeos on apareixen els nostres científics i investigadors explicant diferents matèries en valencià i amb subtítols en anglès.

.- Posada en marxa de la web corporativa.

Vos donem les gràcies per connectar-vos i formar part del projecte comunicatiu LA VEU DEL PAÍS VALENCIÀ i vos demanem que continueu llegint el diari. Els suggeriments, crítiques i propostes que ens heu fet des del primer dia són imprescindibles.

I, per a qui no estiga agermanat encara, vos demanem que formeu part del digital del valencianisme mediàtic, 100% en valencià per conviccions, i del periodisme pel canvi social i per la vertebració del País Valencià. Ens caldria la vostra implicació amb el digital que pretén canviar el sistema comunicatiu valencià, majoritàriament encara produït en castellà. Per això, demanem el vostre suport econòmic al projecte, des del qual volem impulsar el corredor comunicatiu català-valencià-balear, amb mitjans en cada territori, per normalitzar la reciprocitat, l’intercanvi i la cooperació de tot l’àmbit lingüístic de la llengua catalana.

Nosaltres continuem amb la força i la il·lusió del primer dia per a tindre un grup empresarial valencià de la comunicació i oferir mitjans en valencià amb la màxima qualitat. Oberts com sempre a rectificar, millorar, aprendre i avançar. Gràcies.

Salutacions i bon estiu,

Moisès Vizcaino

Editor, fundador i coordinador de LA VEU DEL PAÍS VALENCIÀ

President d’EDICIONS LA VEU DEL PAÍS VALENCIÀ, S.COOP.V.

[email protected]

>

Comparteix

Icona de pantalla completa