Diari La Veu del País Valencià
La Mostra Internacional de Cinema Educatiu viatja a l’Índia
RedactaVeu / València

La Va edició de la MICE, Mostra Internacional de Cinema Educatiu, tindrà, com a país convidat, l’Índia. Per aquesta raó, una delegació del festival valencià recorrerà, durant aquest mes d’agost, les principals ciutats del subcontinent asiàtic visitant altres festivals especialitzats i establint vies de col·laboració. L’ambaixada de l’Índia a Madrid ja ha confirmat el seu interès per col·laborar amb el festival valencià en la pròxima edició, que se celebrarà en febrer de 2017.

Josep Arbiol, director de la MICE, formarà part del jurat de la III Edició del Festival Indiearth Animation Film Festival, que se celebrarà en agost a la ciutat de Chennai, on presentarà la MICE dintre d’un panell d’exposicions internacionals. Arbiol assistirà també al rodatge de la darrera pel·lícula del director Jeo Babymusic a l’Estat de Karnataka, l’estrena de la qual està prevista per a la MICE 2017. Arbiol també presentarà el festival a l’Institut Cervantes de Nova Delhi el 12 d’agost i mantindrà sessions de treball amb el CHINH India Film Festival for Kids and Forum, un dels principals festivals col·laboradors de la MICE.

Abans de deixar Nova Delhi, la MICE es presentarà també a la Universitat Jawaharlal Nehru, de la qual hi haurà treballs i presència a València durant el pròxim mes de febrer.

Lucknow, la ciutat dels Nawabs, serà el punt de trobada amb el CMS International Childrn’s Film Festival, organitzat per l’escola Montessori de la capital d’Uttar Pradesh. Contactar amb la Golden Elphant Factory, una de les productores més importants de cinema de l’Índia, especialitzada en continguts infantils, és un altre dels objectius d’aquest viatge. Finalment, a Bombay, la MICE participarà en els tallers en slums de la capital de l’Estat de Maharasta de la Comet Media Fundation i es reunirà amb el festival Childrens Film Society India.

Finalment, Latika Padgaonkar, membre de l’acadèmia de Cinema de l’Índia es reunirà amb la delegació valenciana.

Comparteix

Icona de pantalla completa