Diari La Veu del País Valencià
Turisme presenta la campanya estatal ‘Mediterrani en viu’
RedactaVeu / Castelló de la Plana

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha estat l’encarregat de presentar la campanya davant el sector turístic i els mitjans de comunicació de Castelló. Durant l’acte, s’ha pogut visionar l’espot genèric del País Valencià i altre de 20 segons específic de la destinació Castelló Mediterrani.

La nova campanya, “Comunitat Valenciana, Mediterrani en viu”, és una invitació a descobrir “l’autenticitat d’una terra que té en el turisme la millor forma de mostrar com són els valencians: creatius, oberts, acollidors i diversos”, segons Colomer. L’agència de publicitat valenciana Rosebud, SL en UTE amb MEC Mediterrània, SA, fou l’adjudicatària del concurs públic per a la creativitat i la producció dels suports publicitaris d’aquesta campanya per un import de 386.500 euros més IVA.

El vídeo tracta de promocionar les comarques del País Valencià a través dels seus diversos productes turístics emmarcats en les diferents destinacions i dirigits a un públic objectiu heterogeni.

>

Segons l’Agència Valenciana del Turisme, es pretén associar el nostre territori “als valors que conformen la seua essència: la modernitat i l’avantguardisme que complementen la tradició i el saber fer del poble valencià, la seua cultura i el seu caràcter mediterrani que converteixen la societat valenciana en la millor amfitriona de les persones que ens visiten”.

Per aquesta raó, la creativitat de la campanya arreplega aquesta essència a través d’atractius monumentals, culturals i paisatgístics que identifiquen aquesta terra: la llum del Mediterrani de Sorolla; el caràcter festiu; la tradició gastronòmica que sorgeix de la combinació de les matèries primeres del mar, de l’horta, de les comarques de l’interior, i l’arròs que fa els valencians mundialment coneguts, entre d’altres.

Tot açò, unit a la ubicació geogràfica del País, és a dir, a la proximitat de l’interior i el litoral i a un clima privilegiat, fa que el País Valencià “siga una terra singular, un poble proper que té en el turisme i en la qualitat i excel·lència associada a aquesta indústria la seua millor forma de comunicar als seus visitants com és i de convidar-los al fet que vinguen a viure-ho”. En definitiva, que senten el País Valencià, el Mediterrani en viu.

Comparteix

Icona de pantalla completa