Diari La Veu del País Valencià
Montoro diu ara que no vol tancar l’EMT després d’amenaçar Ribó

Xavier Pérez / València.

Cristóbal Montoro ben bé podria ser declarat persona ‘non grata’ al País Valencià. Els seus atacs i embolics contra els interessos valencians, com el FLA o l’infrafinançament, han arribat a un fet surrealista: amenaçar diversos ajuntaments amb tancar-los empreses públiques.

Però, sens dubte, la indolència del ministre espanyol arribà ahir en forma de carta amb la qual amenaçava Joan Ribó de tancar l’EMT i deixar sense autobusos els ciutadans del cap i casal. Després de l’escàndol que ha arribat a tot l’Estat, tant l’escudera del Govern estatal, Isabel Bonig, com el mateix Montoro, recularen i manifestaren que la carta sols era “informativa”.

El Ministeri d’Hisenda destaca que en les cartes remeses a diversos ajuntaments sobre la situació d’entitats públiques locals que es troben en situació de desequilibri financer el que es fa és un requeriment “d’informació, no de supressió”.

Per la seua banda, el regidor de Mobilitat, Giusepe Grezzi. assegura que el ministeri “té malament les dades, que l’EMT està ben gestionada, i per açò no hi ha res a sanejar”.

Comparteix

Icona de pantalla completa