Diari La Veu del País Valencià
El Govern tripartit de Castelló de la Plana es referma
EP / Castelló de la Plana

Els grups municipals signants del Pacte del Grau a l’Ajuntament de Castelló de la Plana −PSPV, Compromís i Castelló en Moviment− s’han reunit en diferents ocasions durant els últims dies per acordar una sèrie d’accions que “faciliten l’estabilitat del Govern de l’Ajuntament Castelló i definir amb més claredat les funcions de la comissió de seguiment de l’acord” de govern, ha informat Compromís en un comunicat.

Les tres formacions han acordat fer periòdiques les diferents reunions bilaterals que els partits mantenen amb el Govern per millorar la col·laboració, informació i retroacció en les accions del Govern. Aquestes reunions se sumarien a les taules tripartites sobre temes d’especial rellevància que ja es van acordar en anteriors ocasions, com són la inclusió social, la participació, el PGOU, els pressupostos o les ordenances fiscals.

A falta de ratificació pels organismes de decisió dels diferents grups, en la reunió també s’ha acordat que, a partir de setembre, es reprendran les reunions de la comissió de seguiment de l’acord del Grau, que passarien a ser semestrals. Aquestes reunions, a més, comptaran amb la ferramenta del panell de Govern Obert, la qual facilitarà el seguiment i l’avaluació de l’acord.

Comparteix

Icona de pantalla completa