Diari La Veu del País Valencià
FGV instal·la noves parades del bus que supleix el trajecte Calp-Dénia a Teulada
RedactaVeu / Dénia

Amb la intenció de millorar la ubicació dels punts del trajecte, la companyia FGV ha fixat noves parades a Teulada, Gata de Gorgos, Alqueries i Dénia després de consensuar-ho amb els diferents ajuntaments d’aquests municipis, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

L’objectiu d’aquesta modificació és “facilitar l’accés dels viatgers i agilitar el recorregut dels autobusos”, per a la qual cosa FGV ha habilitat diferents emplaçaments en un mateix accés, segons es realitze el trajecte en direcció a Calp o cap a Dénia.

La línia Calp-Dénia compta amb tres autobusos permanentment en circulació al costat d’altres dos en disposició de cobrir qualsevol eventualitat. El preu del bitllet es manté segons les tarifes vigents en el TRAM d’Alacant i es poden adquirir en les mateixes instal·lacions d’FGV, tant en la capital de l’Alacantí com en els municipis afectats. Tots els usuaris poden obtenir més informació en la pàgina web del TRAM.

La circulació ferroviària entre Calp i Dénia es va interrompre el dijous passat 28 de juliol després de l’acord del consell d’administració d’FGV, que va decidir suspendre temporalment el servei en aquest tram fins que finalitzen les obres de modernització i condicionament previstes per part de la companyia.

Augment de la freqüència de pas dels autobusos de la línia 9 del TRAM

L’empresa pública millorarà durant els pròxims dies la freqüència de pas dels autobusos en tota la línia 9 del TRAM, amb una previsió de 60 minuts d’espera enfront dels actuals 75 i, per tant, oferirà un tren cada hora en el tram Benidorm-Calp i un autobús també cada hora en el tram Calp-Dénia.

Així mateix, tractarà de millorar el servei a les localitats de Dénia, Gata de Gorgos, Teulada, Benissa i Calp, tal com va concretar el director general d’FGV en la recent reunió celebrada amb els alcaldes i representants d’aquestes localitats.

Comparteix

Icona de pantalla completa