Qualificació ‘excel·lent’ per al 97,2% de les platges valencianes

Un total de 207 platges continuen amb aquesta qualificació, dues platges amb qualificació de bona i quatre amb la de suficient aquesta setmana
6 agost 2016 01:00h

RedactaVeu / València.

El 97,2% de les platges del País Valencià disposen d'una qualitat de l'aigua amb qualificació d'excel·lent, segons els resultats de la inspecció realitzada aquesta setmana per personal de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.

En total s'han efectuat controls analítics i inspeccions visuals en 213 zones de bany del territori de les quals 49 han sigut a la demarcació de Castelló, 59 a la de València i 105 a la d’Alacant.

En relació a la qualitat de l'aigua de bany, els resultats analítics mostren que 207 platges (el 97,2%) tenen aquesta setmana una qualitat d'aigua excel·lent, dues platges qualificació de bona (0,9%) i quatre platges (2%) tenen qualitat de suficient.

La informació detallada de cada platja es troba en la web de la Conselleria d'Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural. 
next