Diari La Veu del País Valencià
El baròmetre del CIS situa Joan Baldoví com el polític millor valorat
RedactaVeu / EP / València / Madrid

El líder de Compromís, Joan Baldoví, és el polític millor valorat segons el Baròmetre d’Opinió del Centre d’Investigacions Sociològiques (CIS) de juliol publicat aquest dilluns. En concret, Baldoví ha obtingut una valoració mitjana de 4,96 punts, per damunt d’altres dirigents com ara Xavier Doménech, portaveu d’En Comú Podem (4,87 punts), i del coordinador general d’IU, Alberto Garzón, (4,55 punts), que se situa en tercer lloc.

El president de Ciutadans, Albert Rivera, i el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, obtenen notes de 3,96 i 3,93 punts, respectivament, mentre que entre els líders estatals, l’últim continua sent el president del PP, Mariano Rajoy, que només obté un 3,35.

Pel que fa als partits polítics, el Baròmetre d’Opinió del Centre de Recerques Sociològiques (CIS) situa el PP com el partit amb més suports i li calcula un suport electoral del 32,5% i un avantatge de 9,4 punts respecte al PSOE, que marca un 23,1%.

La tercera plaça és per a Unidos Podemos i les seues confluències, que segons el CIS sumen un suport del 19,6%, per baix del 21,1% que van aconseguir en les estatals de juny. També retrocedeix Ciudadanos, que apareix amb una estimació de vot del 12%, un punt per sota de les seues paperetes.

Comparteix

Icona de pantalla completa