Diari La Veu del País Valencià
Controlat l’incendi forestal de la Torre de les Maçanes

RedactaVeu / EP / Torre de les Maçanes

El 112 de la Generalitat ha donat per controlat l’incendi forestal que aquest migdia s’ha declarat en el Mas del Xiprerer, en el terme municipal de la Torre de les Maçanes (l’Alacantí).

.

A través del compte de Twitter, el 112 ha informat que s’ha donat per controlat pels serveis d’extinció a les 13.38 hores. Per aquesta raó, s’han retirat els mitjans aeris, encara que continuen les tasques d’extinció per part de tres unitats terrestres dels bombers forestals de la Generalitat i dues autobombes. Quatre mitjans aeris i onze terrestres han treballat en les tasques de control d’aquest incendi forestal que s’ha declarat aquest dilluns en el terme municipal de la Torre de les Maçanes.

S’han desplaçat fins a la zona tres dotacions de Bombers del Consorci provincial d’Alacant, quatre mitjans aeris, quatre unitats de bombers forestals de la Generalitat, dues autobombes i dos capatassos de coordinació.

L’avís, segons ha confirmat el Consorci Provincial a Europa Press, s’ha rebut a les 12.15 hores d’aquest dilluns. Les flames estan localitzades a la zona del Mas del Xiprerer, a un quilòmetre del nucli urbà.

Els primers treballs d’extinció s’han centrat a controlar les flames al més prompte possible i evitar que arribe a una zona amb molts arbres. Així, s’ha reclamat l’assistència de totes les unitats de la demarcació d’Alacant i reforços des de València.

Comparteix

Icona de pantalla completa