Diari La Veu del País Valencià
Rebutgen la inclusió d’un text de Cañizares en el llibret de festes d’Albalat dels Tarongers
RedactaVeu / Albalat dels Tarongers

“Un representant de la jerarquia catòlica que ha afirmat que l’avortament és molt pitjor que la violació de menors per part de membres de l’Església no ha de formar part, des del nostre punt de vista, del llibret de festes de cap ajuntament”, assegura Compromís per Albalat dels Tarongers (el Camp de Morvedre) en un comunicat fet públic aquest dilluns.

En la nota, elaborada “davant la publicació d’unes paraules del cardenal Cañizares al llibret de festes del poble”, els membres de Compromís fan pública la seua “disconformitat” i “rebuig més enèrgic” davant l’aparició d’unes paraules “de l’inefable arquebisbe de València, el cardenal Cañizares”, ja que, apunten “no podem tolerar l’aparició d’un personatge tan infame i que ha maltractat verbalment un vast nombre de grups socials que van des de les dones als homosexuals, passant pels refugiats”.

Segons el grup municipal nacionalista, un representant de la jerarquia catòlica que ha afirmat que l’avortament és molt pitjor que la violació de menors per part de membres de l’Església “no ha de formar part, des del nostre punt de vista, del llibret de festes de cap ajuntament”. Finalment, considera que “aquest fet n’és un entre d’altres que caldrà valorar i millorar de cara al futur, refent el pacte i establint unes mesures de control de cadascun dels òrgans de govern”.

Albalat dels Tarongers. Foto: Ajuntament.

El passat dijous es va començar a repartir el Llibret de Festes 2016 d’Albalat dels Tarongers. No va ser fins eixe dia quan els membres de Compromís, “igual com la resta de veïns”, pogueren fullejar-lo per primera vegada i veure el seu contingut, “del qual –recorden− no se’ns havia passat cap esborrany”.

Comparteix

Icona de pantalla completa