Diari La Veu del País Valencià
EU pregunta al Govern si la Fiscalia pensa actuar sobre l’accident del Metro de València
El diputat d’EUPV-Els Verds, Ricardo Sixto, ha presentat una pregunta adreçada al Govern per veure quin interés hi ha respecte possibles actuacions de la Fiscalia General de l’Estat després de les notícies conegudes.

Després de la reunió mantinguda per Cayo Lara i altres representants de la formació amb l’Associació de Víctimes de l’Accident del Metro, Esquerra Unida porta l’assumpte al Congrés de Madrid. “Volem saber si el Govern, després dels fets que s’han conegut, pensa instar la Fiscalia una nova investigació”, afegeix Sixto, que considera que seria una mesura molt oportuna perquè “es tracta de fets summament greus que posen en entredit la versió oficial”.

El diputat d’EUPV-Els Verds ha criticat la comissió d’investigació sobre l’accident perquè va estar “absolutament esbiaixada ja que les respostes estaven preparades per una consultora” i considera que ʺs’ha de reobrir per a determinar les responsabilitats més enllà del conductor”. Sixto ha lamentat l’actuació “inhumana i absolutament rebutjable” del Govern valencià que “va fer tot el possible per tal de posar tots els entrebancs del món per evitar descobrir la veritat sobre un fet tan greu”.

Comparteix

Icona de pantalla completa