Diari La Veu del País Valencià
Podem comença l’analisi dels 1.000 suggeriments per a la renovació de l’Acord del Botànic
RedactaVeu / València

Un equip està treballant per a analitzar les propostes que la ciutadania i la societat civil valenciana registrada en el partit ha enviat “amb la finalitat de trobar les possibles millores per a la renovació” de l’anomenat Acord del Botànic, una iniciativa amb la qual “s’ha volgut integrar la reflexió de tots els inscrits i inscrites i així començar les polítiques necessàries per a la millora” de l’Acord, segons ha informat Podem en un comunicat fet públic aquest dimarts.

Aquestes propostes s’afegiran al document final, segons Podem, que ha avançat que “de moment, ja s’ha entregat un primer avanç de continguts al president Puig i a la vicepresidenta Oltra”.

El Consell Ciutadà Valencià de Podem, del passat dia 28 de juliol, va acordar que s’enviara aquest primer text a Presidència. En aquest document previ, han participat els diputats i diputades del grup parlamentari de les Corts Valencianes.

Document d’avaluació del primer any del Botànic

Segons ha explicat Antonio Montiel, síndic del grup parlamentari, “esperem, en els pròxims dies, un document més complet amb l’avaluació del que ha sigut el primer any del Botànic i, també, algunes mesures suggerides pel procés de participació ciutadana que hem obert i pel qual hem rebut quasi 1.000 formularis”.

Montiel, amb els actuals president i vicepresidenta del Govern del País Valencià, poc després de l’acord.

Segons fonts de la formació morada, abans de la represa de l’any polític, “durant els últims dies d’agost o primers de setembre”, es farà la ronda de reunions necessària per a completar el procés de renovació del Botànic. En els pròxims dies s’avançaran les conclusions de l’anàlisi dels formularis rebuts.

Comparteix

Icona de pantalla completa