Diari La Veu del País Valencià
El PSPV exigeix la dimissió de Bonig després de la sentència de Vaersa
RedactaVeu / València

El secretari d’Infraestructures del PSPV i portaveu de l’àrea en el Grup Parlamentari Socialista, Francesc Signes, ha demanat la dimissió de la consellera Isabel Bonig, després de fer-se pública la sentència del Tribunal Superior de Justícia del País Valencià, que obliga la Generalitat a readmetre els 278 empleats de Vaersa afectats per l’ERO. Signes ha recordat que és el segon ERO -el primer va ser el de l’Agència Valenciana de Mobilitat- “anul·lat per la justícia per mala fe de la Conselleria” i, per tant, per als socialistes és més que evident la necessitat que la seua màxima responsable, Bonig, “dimitisca no solament per no haver sigut capaç de portar avant aquest tema de forma correcta, sinó perquè, encara que no estiga, no es notaria”.

De fet, Signes recorda que la “mala fe” de la consellera a l’hora d’imposar els acomiadaments suposarà un sobrecost important a les arques públiques, i ha fet una crida al president de la Generalitat, Alberto Fabra, perquè pose al capdavant de la conselleria a una persona “més competent, capaç de garantir uns mínims drets als seus treballadors”.

Francesc Signes

Signes ha realitzat aquestes declaracions després de comprovar com la sentència del TSJ del País Valencià arreplega expressament el fet que els responsables de Vaersa no plantejaren cap mesura social ni econòmica addicional per a compensar mínimament les persones acomiadades. Per tots aquests motius, insisteix que Bonig “no està capacitada per a seguir ni un dia més en el càrrec”.

Comparteix

Icona de pantalla completa