Diari La Veu del País Valencià
La pluja obliga els 3.000 campistes del Medusa a posar-se a cobert
RedactaVeu / Cullera

La pluja registrada aquest dimecres ha obligat a posar-se a cobert i abandonar la zona d’acampada per trobar refugi davant les inclemències meteorològiques als 3.000 primers acampadors del Medusa Sunbeach Festival de Cullera que tindrà lloc aquest cap de setmana.

L’Ajuntament del municipi i l’organització de l’esdeveniment han posat a la disposició dels acampadors el pavelló cobert municipal. A causa dels imprevists climatològics, “tot l’equip de Medusa Sunbeach Festival” ha estat i continua a hores d’ara treballant intensament per al restabliment dels serveis de la zona d’acampada, segons ha informat l’organització en un comunicat.

Així, s’ha posat a la disposició dels acampadors el pavelló cobert municipal -situat en el carrer Sor Joana Cabanilles-, equipat amb tots els serveis bàsics com ara aliments i aigua potable, entre uns altres i “on els clients que així ho desitgen poden resituar-se momentàniament per a la seua comoditat fins que es restablisca la normalitat”. Els acampadors gaudeixen d’un servei d’autobús gratuït que pot traslladar-los a aquest recinte.

Segons les mateixes fonts, després del cessament de les pluges caigudes aquest matí, al llarg del dia de hui, “o com a molt tard demà”, es restabliran els serveis al 100 per cent.

La celebració del festival -des d’aquest divendres i fins al diumenge- “no corre cap perill” a causa d’aquest episodi aïllat de ruixats, ja que les previsions climatològiques per als pròxims dies són positives, ha explicat. L’organització del festival ha lamentat les molèsties ocasionades per la pluja i ha assegurat que tot l’equip de Medusa “està treballant al cent per cent per a restablir la normalitat”.

Les pluges deixen més de 30 litres per metre quadrat en quatre hores

Les pluges registrades aquest dimecres en bona part de les comarques Centrals del País Valencià han deixat més de 30 litres per metre quadrat en quatre hores en diverses zones, segons ha informat Emergències. En concret, s’han registrat 36,6 litres per metre quadrat a Énguera; 34,6 en el terme de Dos Aigües, i 32,4 en el municipi de Real de Montroi.

Així mateix, les pluges han deixat 29,8 litres per metre quadrat a Cortes de Pallars; 27 a Setaigües; 26,4 a Ròtova, i 24,6 a Utiel. De la mateixa manera, s’han registrat 24,4 a Vilallonga; 19,8 a Vallada, i 17,4 a Bellús.

Comparteix

Icona de pantalla completa