Diari La Veu del País Valencià
Borja Sémper (PP) demana a Rita Barberá que plegue i dimitisca

Europa Press / Donosti.

El president del PP de Guipúscoa i cap de llista per aquest territori a les eleccions basques del pròxim 25 de setembre, Borja Sémper, ha sostingut aquest divendres que seria “raonable” que l’exalcaldessa de València Rita Barberá donara “un pas arrere i dimitira de totes les seues responsabilitats polítiques”.

En declaracions a Onda Basca, recollides per Europa Press, Sémper ha assenyalat que, per tant, Barberá no hauria d’acudir al Comitè Executiu del PP que dimecres que ve decidirà sobre les condicions de Ciutadans per a donar suport a la investidura de Mariano Rajoy, entre les quals es troba la dimissió de tots els imputats per corrupció.

En qualsevol cas, el dirigent basc ha reconegut que “no és menys veritat que, en aquest moment, no existeix cap imputació” sobre l’exalcaldessa de València.

“Ara bé, jo crec que políticament haguera de fer un pas arrere. Per damunt de tot açò, puc assegurar que hi ha una determinació clara del PP perquè no torne a succeir res del que ha passat. Corruptes en tindrem en la política, del que es tracta és que, quan apareguen, es reaccione amb rapidesa i contundència”, ha finalitzat.

En aquest context, sobre la negociació entre el PP i Ciutadans, ha sostingut que la política necessita “acords i enteniments”, per la qual cosa “no sembla raonable” que es barrege la possibilitat d’unes terceres eleccions estatals. D’aquesta manera, ha incidit que “no hi ha un altre camí que el que desemboque en un acord que permeta a Mariano Rajoy ser president del Govern”.

Comparteix

Icona de pantalla completa